Stöd Sällskapsdjurens forskningsfond

Sällskapsdjurens forskningsfond är en insamlingsstiftelse vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) som beskyddas av Kronprinsessan Victoria. Fonden ger privatpersoner, företag och föreningar möjlighet att lämna bidrag till forskning om sjukdomar som drabbar hund och katt.

Fonden har sedan 2008 årligen delat ut medel till forskning om bland annat diabetes hos katt, livmoderinflammation hos tik, vingelsjuka hos katt och plötslig hjärtdöd hos hund. För att ytterligare utveckla djursjukvården och förbättra möjligheterna att förebygga och diagnostisera sjukdomar i ett tidigt skede, samt bota fler hundar och katter i Sverige, behövs mer forskning. Genom Sällskapsdjurens forskningsfond kan djurintresserade stödja forskningen på egen hand.

Visa att du stödjer forskningen

Ett klistermärke (9 cm i diameter) har tagits fram till försäljning för valfritt belopp men till minst 100 kronor. Pengarna går oavkortad till forskningen vid SLU. Märket kan lämpligen sättas på bilen eller andra synliga platser. Det finns i både hund- och kattversion. Se märkena till höger.

Om ni vill köpa märket sätt in pengar på postgironummer 22393-3 och uppge om ni vill ha hund- eller kattmärke samt ert namn och adress. Märket skickas per post till er. Naturligtvis tar vi gärna emot större belopp också till samma postgiro.

Märk dina produkter

För företag finns dessutom möjlighet att märka hund- och kattprodukter med symbolen för att visa att företaget stödjer sällskapsdjursforskning.

Plusgironummer 22 393-3

Källa: SLU

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s